Loading...

Потребителски блогове

Уеб Брокер
  1. "Уеб Брокер"  означава: Партньор на фирмата  „Уеб Брокер 2014” ООД  със собствена фирма, която има сключен  договор и извършва консултантски услуги в собствен или нает офис (подходящо помещение) срещу комисионно възнаграждение. <!--още->
Уеб Брокер Feb 6 '16 · Ключова дума: какво е уеб брокер
Уеб Брокер

Уеб Агент (мобилен агент) е наименованието на консултант или агент, който извършва дейност навсякъде, където има връзка с интернет и нужното устройство. Уеб Агента попълва само заявки към различни компании без да подписва и разпечатва договори, като за тази си дейност получава съответното полагащо му се възнаграждение. Или най-общо казано, свързва потенциален клиент с избрана от него компания, като попълва предварително предоставена форма за запитване, която е собственост на определената компания. "Уеб Агент" е консултант, който чрез интернет изпраща единствено и само заявка с изричното съгласие на клиента си, съобразявайки се с неговите изисквания и желания.

Уеб Брокер

Всеки, който желае да се присъедини и да печели от популярното име на компанията, трябва да бъде честен, лоялен и почтен към всички . Да не злоупотребява по какъвто и да е начин, нарушавайки общият изграден имидж на марката..


Всеки сам е отговорен за действията и постъпките си!


Всеки "Уеб Агент" или "Уеб Брокер" се задължава при ползването на предоставяните посредством Сайтовете на Компанията Услуги :

- Задължително да спазва българското законодателство, приложимите чужди закони, настоящите Общи Условия, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави;

- Да уведоми незабавно фирмата ''Уеб Брокер 2014"ООД за всеки случай на извършено лично от него или открито нарушение, при използване на предоставяните от сайта(сайтовете)Услуги;

- Да не генерира лично той, да не подбужда и да не позволява трето лице от негово име да генерира фалшиви или по друг начин измамни и несъществуващи заявки или договори.

Уеб Брокер
Можете да започнете дейност едва след като сте одобрен и сте попълнили  профила си изцяло, според изискванията за съответната позиция.
Уеб Брокер
Задължително условие преди да кандидатствате, за която и да е позиция е да се запознаете и да прочетете общите условия за присъединяване, след което можете да заявите участие от бутона присъедини се сега.
Уеб Брокер
Всеки, който има желанието и възможностите, може да започне дейност като брокер на I ниво.
При постигането на съответните резултати, всеки има възможност да премине на II,III или по-горно ниво и да създаде своя собствена структура или негова мрежа от "Уеб Агенти" или "Уеб Брокери".
Уеб Брокер Feb 6 '16 · Ключова дума: кариера
Уеб Брокер
Нашите изисквания:

• Желание за развитие на печеливш самостоятелен собствен бизнес;
• Комуникативност, честност, лоялност и желание за развитие;
• Поемане на необходимите отговорности;
• Самостоятелно организиране на всички свързани с дейността задължения;
• Коректност и добросъвестност към поетите ангажименти.

<!още>
Уеб Брокер Feb 6 '16 · Ключова дума: изисквания
Уеб Брокер
Необходимо е да имате желание за допълнителни или основни доходи, както и да имате подходящо устройство и връзка с интернет. Права и задължения на Партньора - чл.10
Уеб Брокер Feb 6 '16 · Ключова дума: какво е необходимо
Уеб Брокер
Можете да прекратите ползването на сайта, дейността си като "Уеб Агент" или като "Уеб Брокер", както и членството си в клуба на брокера по всяко време, при желание от ваша страна. Задължително е да спазите общите условия и договора, който сте подписали.
Уеб Брокер
Можете да започнете дейност абсолютно безплатно, тоест без да заплащате никакви пари или такси!
На по късен етап, само и изцяло по ваше желание, ако решите да се включите в клуба на брокера ще трябва да заплатите за това. Все пак заплащането ще Ви донесе само още много ползи. Има еднократна такса за включване в клуба на брокера, която не е задължителна и е само по ваше желание. Таксата се отнася само за включването в клуба. Минимална е за включването като "Уеб Агент" и поносима в сравнение с това, което ще получите, ставайки член на клуба като "Уеб Брокер".
Уеб Брокер Feb 6 '16 · Ключова дума: такса за включване
Pages: 1 2 3 »