Loading...

Изисквания и правила за регистрацията като " Уеб Агент"

Мобилен Финансов Консултант "Уеб Агент"

Важно: Включването към мрежата като мобилен агент е БЕЗПЛАТНО.

Предложението е валидно за всички пълнолетни лица, навършили 18 години, които могат да използват интернет и компютър или каквото и да е мобилно устройство с връзка с интернет.

В случай, че сте избрали да се регистрирате като "Уеб Агент" отговаряте на условията и имате желанието, умението и необходимите качества, можете да се присъедините към нас. Абсолютно всеки, който отговаря на нашите изисквания и притежава добри компютърни умения, може да печели извършвайки дейност като "Уеб Агент".Включвайки се към общата мрежа можете да печелите, работейки и печелейки добри бонуси и комисионни изцяло за себе си.

Какво Ви е необходимо, за да станете "Уеб Агент"?

Необходимо е да можете да попълвате вярно и точно, различни форми за регистрация и да имате достъп до подходящо устройство (компютър, лаптоп, телефон), както и връзка с интернет!

Как да започнете?

1.Прочетете Общите Условия и Изискванията за присъединяване към нашата мрежа.

2.Регистрирайте се и си създайте профил в сайта Бързи Пари.

3.Потвърдете вашето включване като изпълните изцяло указанията за започване на дейност.

4.Можете да започнете дейност едва след като бъдете приет.

След като се регистрирате и създадете ваш профил изпълнете изискването и си създайте сметка в "E PAY", по която да Ви бъдат превеждани заработените пари(комисионните).
След като попълните вашата банкова сметка и вашият клиентски номер (KIN), ще получите на електронната си поща потвърждение, че сте приет като "Уеб Агент". Свържете се с нас и при започване на дейност по вашата електронна сметка ще Ви бъде ПРЕВЕДЕНА МИНИМАЛНА СУМА (БЪРЗИ ПАРИ) за потвърждаването на вашата регистрация. Като мобилен финансов консултант- "Уеб Агент", можете да печелите бързи пари по няколко начина.

Какво ще спечелите:

1.Ще имате възможност да се възползвате самите Вие и дори да печелите, ако имате желанието, от много видове продукти и услуги предлагайки ги онлайн.

2.Като "Уеб Агент' ще можете да се възползвате както Вие, така и вашите приятели, и потенциални клиенти от всички комисионни предлагани от различните компании.

3.В случай, че се нуждаете от кредит, застраховка, инвестиция или друг тип услуга ще можете да се възползвате, като получите атрактивни отстъпки и комисионни за това.

4.Няма да имате абсолютно никакви планове за продажби.

5.Ще можете да извършвате брокерска дейност, когато и където пожелаете 24часа в денонощието, като разбира се ще Ви се заплаща за това.

6.Няма да имате ръководител, шеф или началник за когото да работите.

7. Работите и печелите изцяло за себе си! Когато и колкото сами си пожелаете!

8.В случай, че притежавате собствено помещение или имате нает офис, магазин или друго помещение, което според вас е подходящо за този вид дейност това ще бъде само във ваша полза, тъй като ще увеличите многократно клиентите си .9.Ще имате възможност за атрактивни, допълнителни или основни доходи .


10. Ще превърнете вашият настолен компютър, лаптоп, телефон или друго мобилно устройство в машина за печелене на пари.


11.Можете да печелите и по някой от изброените начини:


а)Спечелете като поканите ваш приятел да се присъедини към компанията, като "Уеб Агент" или "Уеб Брокер"


б)Спечелете, предлагайки дадена услуга на потенциален клиент.


в)Спечелете, ползвайки продукт или услуга за себе си.


г)Спечелете, ставайки "Уеб Агент" на II или III ниво.Изисквания към Уеб Агентите!

Все пак всеки, който желае да се присъедини и да печели от популярното име на компанията, трябва да бъде честен, лоялен и почтен към всички . Да не злоупотребява по какъвто и да е начин извършвайки дейноста си, нарушавайки общият изграден имидж на марката и на компанията. Всеки "Уеб Агент" сам е отговорен за действията и постъпките си. Комисионите, които ще получите като "Уеб Агент", са специално договорени с всяка отделна компания, индивидуално и без никакво ощетяване за сметка на агента.
 

  • Присъедини се сега