Loading...

Изисквания и правила за регистрацията като "Уеб Брокер"

Независим представител, партньор на "Уеб Брокер".

В случай, че сте избрали да се присъедините към мрежата, като "Уеб Брокер" и имате желанието, умението и необходимите, нужните качества, можете да се присъедините към нас. Абсолютно всеки, който отговаря на нашите изисквания и притежава добри компютърни умения, може да печели извършвайки дейност като"Уеб Брокер". Включвайки се към общата мрежа можете да печелите работейки и печелейки добри бонуси и комисионни изцяло за себе си. Предлагаме бизнес партньорство на всеки собственик на фирма, който има подходящо помещение и желание за допълнителни или основни доходи. Отправяме към Вас своето предложение за бизнес партньор във вашето населено място. Ставайки наши партньори, Вие ще имате възможност да предоставяте на вашите настоящи и бъдещи клиенти много видове услуги. При желание ще можете да работите и като мини поща, като във вашите офиси ще могат да се извършват различни видове парични преводи и да се разплащат битови сметки. Включването към мрежата е възможно да бъде безплатно или платено.Изисква се да имате създадена сметка в "E PAY" на 3-то ниво, по която да Ви бъдат превеждани комисионните. След като се регистрирате и се съгласите да спазвате всички изисквания по правилата на компанията, започнете дейност и попълните вашият клиентски номер и банкова сметка, по вашата сметка ще Ви бъде ПРЕВЕДЕНА МИНИМАЛНА СУМА(БЪРЗИ ПАРИ). Предложението е валидно за всички региони!

Как да започнете?

---- Важно преди да продължите запознайте се с  Декларацията за Съгласие Лични Данни

1.Прочетете Общите Условия и Изискванията за присъединяване към нашата мрежа като собственик на фирма.

2.Регистрирайте се и си създайте фирмен профил в сайта Бързи Пари.

3.Потвърдете вашето включване, като изпълните изцяло указанията за започване на дейност.

4.Можете да започнете дейност едва след като вашата заявка бъде приета.


Какво Ви е необходимо за да извършвате дейност като "Уеб Брокер"?

Необходимо е да притежавате подходящо помещение или обособено място за извършване на дейността. Да можете вие или вашите служители да попълвате вярно и точно, различни форми за регистрация. Да сте съвестни и административно отговорни. Да спазвате точните изисквания за попълване и комплектоване на нужната за всяка отделна дейност документация. Да имате достъп до подходящо устройство(компютър,скенер), както и връзка с интернет!

Изисквания към Уеб Брокерите!
 

1. Най важното от всички изисквания е да се спазват задължително всички норми и правила на фирмата. 

Всеки, който желае да се присъедини и да печели от популярното име на компанията, трябва да бъде честен лоялен и почтен към всички. Да не злоупотребява по какъвто и да е начин, нарушавайки общият изграден имидж на марката. Всеки партньор на "Уеб Брокер" приема и се съгласява, че сам  ще е отговорен за действията и постъпките си, както на своите така и на неговите служители. 

Колко ще спечелите като "Уеб Брокер" зависи изцяло от вас.

Какво ще спечелите:

1.Ще имате възможност да се възползвате самите Вие и дори да печелите, ако имате желанието, от много видове продукти и услуги предлагайки ги на вашите настоящи и бъдещи клиенти.

2.Като извършващи дейност под марката "Уеб Брокер' ще можете да се възползвате както Вие, така и вашите приятели и потенциални клиенти от всички продукти и услуги предлагани от различни компании на пазара свързани с компанията със съответните споразумения и договори..

3.В случай, че се нуждаете от информация за бързи кредити, сравняване и избор на застраховки инвестиция или друг вид услуга ще можете да я предлагате и да се възползвате като получите атрактивни отстъпки и комисионни за това.

4.Няма да имате абсолютно никакви таргети и планове за продажби.

5.Ще можете да извършвате брокерска дейност, когато и където пожелаете 24 часа в денонощието, като разбира се ще Ви се заплаща за това.

6.Няма да имате ръководител, шеф или началник за когото да работите.

7. Работите и печелите изцяло за себе си! Когато и колкото сами си пожелаете!

8.Ще помогнете на вашата дейност, като ще увеличите многократно клиентите си .

9.Ще имате възможност за атрактивни допълнителни или основни доходи .

10. Ще превърнете вашия скенер, настолен компютър, лаптоп или друго мобилно устройство в помощник за печелене на бързи пари.

11.Можете да печелите още и по някой от изброените начини:

а)Спечелете, като поканите ваш приятел да се присъедини към компанията като "Уеб Агент" или "Уеб Брокер"

б)Спечелете, предлагайки дадена услуга на потенциален клиент.

в)Спечелете, ползвайки продукт или услуга за себе си.

г)Спечелете, ставайки "Уеб Брокер" на II или III ниво със собствена мрежа от офиси и мобилни агенти.

Комисиони, които ще получите като "Уеб Брокер", са специално договорени с всяка отделна компания индивидуално и по възможност без ощетяване за сметка на партньора (брокера).
 

  • Присъедини се сега