Бързи пари, пилотен проект за стартиране на бизнес като мобилен агент Уеб Агент или Уеб Брокер.Изисквания и правила за регистрацията като "Уеб Брокер"
Loading...

Изисквания и правила за регистрацията като "Уеб Брокер"

Независим представител, партньор на "Уеб Брокер".

В случай, че сте избрали да се присъедините към мрежата, като "Уеб Брокер" и имате желанието, умението и необходимите, нужните качества, можете да се присъедините към нас. Абсолютно всеки, който отговаря на нашите изисквания и притежава добри компютърни умения, може да печели извършвайки дейност като"Уеб Брокер". Включвайки се към общата мрежа можете да печелите работейки и печелейки добри бонуси и комисионни изцяло за себе си. Предлагаме бизнес партньорство на всеки собственик на фирма, който има подходящо помещение и желание за допълнителни или основни доходи. Отправяме към Вас своето предложение за бизнес партньор във вашето населено място. Ставайки наши партньори, Вие ще имате възможност да предоставяте на вашите настоящи и бъдещи клиенти много видове услуги. При желание ще можете да работите и като мини поща, като във вашите офиси ще могат да се извършват различни видове парични преводи и да се разплащат битови сметки. Включването към мрежата е възможно да бъде безплатно или платено.Изисква се да имате създадена сметка в "E PAY" на 3-то ниво, по която да Ви бъдат превеждани комисионните. След като се регистрирате, започнете дейност и попълните вашият клиентски номер, по вашата сметка ще Ви бъде ПРЕВЕДЕНА МИНИМАЛНА СУМА(БЪРЗИ ПАРИ) за потвърждаването на вашата регистрация. Предложението е валидно за всички региони!

Как да започнете?

1.Прочетете Общите Условия и Изискванията за присъединяване към нашата мрежа като собственик на фирма.

2.Регистрирайте се и си създайте фирмен профил в сайта Бързи Пари.

3.Потвърдете вашето включване, като изпълните изцяло указанията за започване на дейност.

4.Можете да започнете дейност едва след като вашата заявка бъде приета.


Какво Ви е необходимо за да станете "Уеб Брокер"?

Необходимо е да притежавате подходящо помещение или обособено място за извършване на дейността. Да можете вие или вашите служители да попълвате вярно и точно, различни форми за регистрация. Да сте административно отговорни. Да спазвате точните изисквания за попълване и комплектоване на нужната документация. Да имате достъп до подходящо устройство(компютър,скенер), както и връзка с интернет!

Изисквания към Уеб Брокерите!

Все пак всеки, който желае да се присъедини и да печели от популярното име на компанията, трябва да бъде честен лоялен и почтен към всички . Да не злоупотребява по какъвто и да е начин, нарушавайки общият изграден имидж на марката.

Всеки "Уеб Брокер" сам е отговорен за действията и постъпките си, както своите така и на неговите служители.

Колко ще спечелите като "Уеб Брокер" зависи изцяло от вас.

Какво ще спечелите:

1.Ще имате възможност да се възползвате самите Вие и дори да печелите, ако имате желанието, от много видове продукти и услуги предлагайки ги на вашите настоящи и бъдещи клиенти.

2.Като "Уеб Брокер' ще можете да се възползвате както Вие, така и вашите приятели и потенциални клиенти от всички продукти и услуги предлагани от различни компании на пазара.

3.В случай, че се нуждаете от кредит, застраховка, инвестиция или друг вид услуга ще можете да се възползвате като получите атрактивни отстъпки и комисионни за това.

4.Няма да имате абсолютно никакви таргети и планове за продажби.

5.Ще можете да извършвате брокерска дейност, когато и където пожелаете 24 часа в денонощието, като разбира се ще Ви се заплаща за това.

6.Няма да имате ръководител, шеф или началник за когото да работите.

7. Работите и печелите изцяло за себе си! Когато и колкото сами си пожелаете!

8.Ще помогнете на вашата дейност, като ще увеличите многократно клиентите си .9.Ще имате възможност за атрактивни допълнителни или основни доходи .


10. Ще превърнете вашия скенер, настолен компютър, лаптоп или друго мобилно устройство в помощник за печелене на бързи пари.


11.Можете да печелите още и по някой от изброените начини:


а)Спечелете, като поканите ваш приятел да се присъедини към компанията като "Уеб Агент" или "Уеб Брокер"


б)Спечелете, предлагайки дадена услуга на потенциален клиент.


в)Спечелете, ползвайки продукт или услуга за себе си.


г)Спечелете, ставайки "Уеб Брокер" на II или III ниво със собствена мрежа от офиси и мобилни агенти.


Комисиони, които ще получите като "Уеб Брокер", са специално договорени с всяка отделна компания индивидуално и без ощетяване за сметка на брокера.

  • Присъедини се сега

Често задавани Въпроси и Отговори свързани с проект 113

" target="_blank">Често задавани Въпроси и Отговори свързани с проект 113

'':
fade
slide
Rating: